Μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ

Μία “βόμβα” είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Marca”. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ προκειμένου να τον κάνουν “δικό” τους.

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ φέρεται να ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας, οι οποίοι και του πρότειναν ένα μυθικό συμβόλαιο για τον υιό του, ύψους 30.000.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος επιθετικός εμφανίζεται πιο διαλλακτικός σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα ήθελε να μετατραπεί στον απόλυτο σταρ μίας ομάδας και όχι να βρίσκεται στη “σκιά” του Λιονέλ Μέσι.
Ο Νεϊμάρ ανήκει απ’ το 2013 στην “Μπάρτσα”, μετρώντας 105 και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 110.000.000 ευρώ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις