Θέλει Βασίλιεβιτς ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακός κινούνται για την απόκτηση τεσσάρων ξένων παικτών, οι οποίοι να είναι γνώστες της κατηγορία και ικανοί να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα. Ένας παίκτης που πέρυσι έκανε καλή χρονιά, όσο αγωνιζόταν στον Διαγόρα Σεβαστής, ήταν ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος μέσος γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και την Γ’ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στην Κοζάνη (περιόδους 2010-11 και 2013-14), ενώ το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο έκανε εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Άρτας, παίζοντας σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας και επτά τέρματα. Κάθισε άλλη μισή χρονιά στον Καραϊσκάκη (έπαιξε σε 14 παιχνίδια), για να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο του 2015. Το καλοκαίρι του 2016 πήγε στον Διαγόρα Σεβαστής και στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έπαιξε σε 13 παιχνίδια, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας. Φημίζεται για το παραγωγικό του παιχνίδι, ενώ εκτελεί όλες τις στατικές φάσεις. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Βασίλιεβιτς αποκτήθηκε από τη Νίκη, ωστόσο, έπαιξε μόλις σε επτά παιχνίδια, καθώς αποχώρησε γρήγορα από τους «κυανόλευκους», τη στιγμή που δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, όσον αφορά το οικονομικό.
Ο Βασίλιεβιτς έχει καταγράψει συνολικά 113 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική με τις τέσσερις ομάδες που έχει αγωνιστεί, ενώ έχει πετύχει και 18 γκολ.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν κάνει πρόταση στον Βασίλιεβιτς, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες και ο Σέρβος μέσος φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις