Ανακοίνωσε Μαυριά ο Απόλλων Λάρισας

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Απόλλων Λάρισας. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό Δημήτρη Μαυριά, που κατά την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με την ομάδα της Βέροιας στη Super League.

Η ανακοίνωση:

Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, ενός ανερχόμενου ποδοσφαιριστή, με αγωνιστικές παραστάσεις από την Super League, προέβει η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Συγκεκριμένα μετά από συζητήσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, ντύθηκε στα “κυανόλευκα” ο 21χρονος κυνηγός Δημήτρης Μαυριάς.

“Καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας τον 21χρονο Δημήτρη Μαυριά

Πρόκειται για έναν σπουδαίο και εξελίξιμο επιθετικό (γεννηθείς 03/10/1996), ο οποίος θεωρείται από τους ανερχόμενους άσους των ελληνικών γηπέδων και την περίοδο που μας πέρασε αγωνίσθηκε με την ομάδα της Βέροιας στην Super League.

O Μαυριάς που σημειωτέον γεννήθηκε στην Λάρισα, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με άνεση, καίτοι δεξιοπόδαρος και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε στο apollonlarissasfc:

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που έρχομαι σε ένα νοικοκυρεμένο και με άψογη οργάνωση σύλλογο, όπως είναι ο Απόλλων Λάρισας, με τον οποίο φιλοδοξώ να πετύχω ατομικούς αλλά κυρίως ομαδικούς στόχους.

Επίσης νοιώθω ικανοποίηση που θα εργασθώ ξανά με τον κ. Θεοδοσιάδη, που τον είχα προπονητή στην Αναγέννηση.

Υπόσχομαι επίσης ότι θα κάνω το παν να δικαιώσω και τον πρόεδρο κ. Μαντζανά, που πίστεψε σε μένα και με έφερε στον Απόλλωνα Λάρισας»

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στο OLYMPUS TERRA ο διοικητικός της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις