Απίστευτα πράγματα καταγγέλλουν ποδοσφαιριστές της Ρόδου

Αποκαλυπτική ανακοίνωση εξέδωσαν ποδοσφαιριστές της Ρόδου, στην οποία κάνουν λόγο για πολλές δυσκολίες, ψέματα, πιέσεις, ακόμη και εκβιασμούς (!) προς το πρόσωπό τους από τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την χρονιά που μας πέρασε όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος δώσαμε όλες τις ψυχικές και σωματικές μας δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τον στόχο που είχε θέσει. Μια χρονιά δύσκολη, με την ομάδα στην αρχή της χρονιάς έτοιμη να διαλύσει δεν ξέραμε κάθε αγωνιστική αν την επόμενη θα συνεχίσουμε να είμαστε στην ομάδα. Όμως εμείς κάτσαμε και παλέψαμε μέχρι που πήρε την ομάδα η τωρινή διοίκηση.

Απο την πρώτη στιγμή ακούγαμε υποσχέσεις οι οποίες στο τέλος αποδείχτηκαν ψέματα. Παρ’ όλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλη την σεζόν δεν υπήρχαν οι στοιχειώδεις συνθήκες και η ηρεμία για να κυλήσει ομαλά η ομάδα. Ως αντάλλαγμα ήρθαμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που θίγουν την αξιοπρέπειά μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι συμφωνίες που καναμε δεν τηρήθηκαν (όπως μας έλεγαν ολο τον χρόνο ότι εμεις δεν είμαστε σαν τους άλλους είμαστε «Κύριοι»). Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες ακόμα και στην επιστροφή των δελτίων μας και κληθήκαμε κάποιοι απο εμάς να πληρώσουμε τα έξοδα της ταχυδρομικής εταιρίας (υποχρέωση της ομάδας) από την τσέπη μας. Γνωρίζουμε πως στην θέση της ανακοίνωσης αυτής θα προτιμούσαν μια ευχαριστήρια ανακοίνωση κάτι που μας το ζήτησαν -καθόλου ευγενικά- ως αντάλλαγμα για τα δελτία μας.

Η ανακοίνωση αυτή σαφώς δεν στρέφεται ενάντια στην ιστορία και τον κόσμο της Ρόδου αλλά ξέρουμε οτι θα ενοχλήσει την τωρινή διοίκηση μιας και φρόντισαν να μας το καταστήσουν σαφές με πολλούς έμμεσους και άμεσους τρόπους (εκβιασμούς).

Επειδή εμείς όμως έχοντας μια καθαρή και έντιμη στάση σαν ποδοσφαιριστές τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου ακριβώς γι’αυτό τον λόγο έχουμε και το θάρρος να διεκδικούμε ανοιχτά τα δικαιώματά μας».
Κωνσταντίνου Δημήτρης, Ανδρίκος Στέλιος, Κασαπάκης Χρήστος, Πιταράς Αντώνης, Παναγιώτης Παππος, Tadic Bozidar»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις