Στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Φαρσάλων

Στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ανέθεσε την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Φαρσάλων η διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα ο φαρσαλινός σύλλογος ανακοίνωσε τις πρώτες ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που φορούσαν τα κιτρινόμαυρα και την προηγούμενη σεζόν.

Οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση του ΑΟΦ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο τεχνικό Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του, καλωσορίζοντας τον στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες και παράλληλα θα εφαρμόζεται ο σχεδιασμός τις νέας ομαδος, με ανανεώσεις και προσθήκες ποδοσφαιριστών. Στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της γ’εθνικής κατηγορίας».

Ανανεώσεις ποδοσφαιριστών

«Τα «κιτρινόμαυρα» θα συνεχίσουν να φοράνε και στην Γ Εθνική ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός και 3ος σκόρερ την περσινή σεζόν με 16 γκολ Νίκος Βούλγαρης ο οποίος θα συνεχίσει για 4η σερί σεζόν στον Αχιλλέα ο δεύτερος σκόρερ με 17 τέρματα Βασίλης Λόλας ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί εξτρεμ και αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν που θα αγωνίζεται με τον Αχιλλέα ο Γιώργος Κομισόπουλος ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ο Χρήστος Τλούπας ο οποίος αγωνίζεται επίσης ως αμυντικό χαφ και αυτή είναι η 6η σερί σεζόν που θα φοράει τα κιτρινόμαυρα ο Φίλιππος Καραμπούζης που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται για τον Αχιλλέα και ο τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών της ομάδος Νίκος Κουτσουκέρας ο οποίος ανήκει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία όντας εκ των πιο «πιστών στρατιωτών των Μυρμιδόνων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις