Αγωγή 21 πρώην παικτών του Ολυμπιακού Β. κατά παλιού προέδρου

Είκοσι ένας πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου κατέθεσαν αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ και διευθύνοντα συμβούλου, Δημήτρη Καραγιάννη, ζητώντας την καταβολή δεδουλευμένων, που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Η αγωγή προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2017 και οι 21 ποδοσφαιριστές, πως προσέφυγαν στα αθλητικά όργανα και στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ και πέτυχαν την έκδοση διαιτητικών αποφάσεων υπέρ τους και εις βάρος της ΠΑΕ, αλλά όταν έφτανε η ώρα να τους καταβληθούν οι οφειλές δεδουλευμένων αποδοχών, τις μετέθετε στο μέλλον και τελικά τους ανακοινώθηκε ότι η ΠΑΕ διαλύθηκε.
Το συνολικό ύψος των οφειλών που παρατίθενται στην αγωγή από τους 21 πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ανέρχεται σε 432.000 ευρώ.
Οι ποδοσφαιριστές που κατέθεσαν αγωγή είναι οι Διαμαντόπουλος, Γιαλούσης (φωτό), Ρόκας, Γκαρσία, Στρατηλάτης, Ζέρης, Ντάσιος, Χιντζίδης, Τσιλιγγίρης, Μπουτζίκος, Γουόρντεν Γουάντομ, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Χρυσοστομίδης, Σκοπελίτης, Παναγιώτου, Μπάρμπας, Μαργαρίτης, Τριανταφυλλάκος, Ιντζίδης και Καρράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις