Στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ στην Ελλάδα ο Βολιώτης προπονητής Κ. Σταμέλος

Στο Χαλάνδρι και στη νέα ακαδημία της Σπόρτινγκ στην Ελλάδα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ, Ρουίς Ρέις. Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση των Ελλήνων προπονητών, με βάση τη φιλοσοφία της πορτογαλικής ακαδημίας.

Στο πρότζεκτ αυτό, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, θα είναι και ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Σταμέλος, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που εργάστηκε στις σχολές της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία τα τελευταία δύο χρόνια.
Έχει δουλέψει στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα και την φιλοσοφία της πορτογαλικής ομάδας και έχει πλέον τις εμπειρίες και τις γνώσεις να εφαρμόσει το πρότζεκτ της Σπόρτινγκ και στην Ελλάδα, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο.
Παράλληλα ο Ανδρέας Μπαρμπαρής είναι και επίσημα πλέον Τεχνικός Διευθυντής της πρώτης ακαδημίας της Σπόρτινγκ στην Ευρώπη, εκτός Πορτογαλίας, αυτή της Αναβύσσου. Ο ίδιος θα έρχεται σε απευθείας επικοινωνία με τα «λιοντάρια».
Η Sporting Clube de Portugal εκπαιδεύει ποδοσφαιριστές, τεχνικούς διευθυντές και προπονητές και από αυτήν έχουν αναδειχθεί οι Ζοζέ Μουρίνιο, Φερνάντο Σάντος, Λεονάρντο Ζαρντίμ, Ζεσουάλντο Φερέιρα, Πάουλο Μπέντο, Κάρλος Κεϊρόζ, Ζοζέ Πεσέιρο, Λάζλο Μπόλονι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Φίγκο, Νάνι, Κουαρέσμα, Ζοάο Μουτίνιο και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις