Aπορρίφθηκε η προσφυγή της Δόξας, δε χάνει τις ελπίδες της

Απορρίφτηκε από το διαιτητικό δικαστήριο η προσφυγή της Δόξας, στην οποία ζητούσε την ανάκληση της επικύρωσης της τελικής βαθμολογίας του ομίλου. Μια απόφαση για πολλούς αναμενόμενη. Τα δικαστικά θέματα με τα οποία η Δόξα παραμένει στο προσκήνιο των δικαστικών αιθουσών με ότι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα της, χειρίζονται συνεργάτες του μεγαλοχορηγού από το αποτέλεσμα των οποίων θα κριθούν καθώς θα φανεί το πόσο βάσιμες ήταν όλες οι θέσεις τους.

Για το θέμα από την ΕΠΟ δόθηκαν στην δημοσιότητα τα εξής:
«Αριθμός απόφασης 82/2017
Υπόθεση: Έφεση-προσφυγή του σωματείου Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατά 1) της από 29/6/2017 απόφασης της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας που επικύρωσε την βαθμολογία του 1ου ομίλου και περιόδου 2016-2017 και επικυρώθηκε από την ΠΔΕ/ΕΠΟ και 2) του Σωματείου ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Απορρίπτει την από 7/7/2017 προσφυγή του ποδοσφαιρικού σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» κατά 1) της από 29/6/2017 απόφασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ ‘ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας που επικύρωσε την βαθμολόγια του 1ου ομίλου περιόδου 2016-2017».
Βέβαια για την Δόξα και τον Γιάννη Μπύρο ο πόθος της ανόδου είναι διακαής και μέρα με την ημέρα οι ελπίδες αυξάνονται καθώς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το επιτρέπει. Μετά τον Αγροτικό Αστέρα σειρά πήρε και ο Πανσερραϊκός να θέσει εν αμφιβόλω την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα. Άλλη μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας με πολλά οικονομικά προβλήματα που φαντάζει δύσκολο να δώσει το παρών της στο νέο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις