Το πλάνο του Μίλερ στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Πριν την τελική κατάληξη του ντιλ στην Αναγέννηση Καρδίτσας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) ο Κλάους Μίλερ. Ο Γερμανός επενδυτής ανέλυσε το πλάνο του, από τη στιγμή θα αναλάβει την ΠΑΕ, κάτι που όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το απόγευμα.

Ο Μίλερ ανέφερε πως φέτος σχεδιάζει να βάλει στην ομάδα ένα εκατ. ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η ρύθμιση των χρεών της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μάλιστα τόνισε ότι έχει συμφωνήσει να αναλάβει τα χρέη προς ΙΚΑ και εφορία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως . Μπούρμπος πρέπει να αισθάνεται τυχερός που βρήκε έναν άνθρωπο να τα πληρώσει. Το ύψος των χρεών δεν έγινε γνωστό, αλλά υπήρξε δέσμευση να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Παράλληλα, ο Γερμανός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Βαζάκα για την τεχνική ηγεσία και τόνισε πως υπάρχουν συζητήσεις από Ελλάδα και Αφρική. Μάλιστα το πλάνο είναι να αποκτηθούν νεαροί παίκτες, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αδειοδοτηθεί είτε όχι η ομάδα. Τέλος, ως στόχος της Αναγέννησης Καρδίτσας τέθηκε η πρώτη 6άδα.
Όλα αυτά ωστόσο θα υλοποιηθούν, εάν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον Μίλερ, κάτι που εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.
Οι πέντε νεαροί Έλληνες που αποκτήθηκαν ήδη από την ΑΣΑ είναι οι: Κωνσταντίνος Κολτσίδας )19 ετών από την Κομποστέλα), Μανώλης Ρουσάκης (21 ετών από τον Ερμή Ζωνιανών), Σπύρος Παπασπύρος (21 ετών από τον Ιαλυσό), Ανδρέας Ξηρός (20 ετών από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού) και Παναγιώτης Κάτσικας (18 ετών τερματοφύλακας από τον Παπάγο).
Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις