Οι «12» προς τους «μεγάλους»: Πάρτε πάνω σας τη μείωση της NOVA

Τη στήριξη των «μεγάλων» ζητώντας τους να βάλουν πλάτη, επωμιζόμενοι εκείνοι τη μείωση των εσόδων που απαιτεί η NOVA, προτείνουν οι «12», όπως αυτό εκφράστηκε διά στόματος του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού.

Ο εκπρόσωπος των «12» έκανε λόγο για κατανόηση που πρέπει να δείξουν οι μεγάλοι, ξεκαθάρισε ότι οι ίδιοι δεν δέχονται κι άλλη μείωση των εσόδων ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός:
«Είχαμε πολλές διαπραγματεύσεις με τη NOVA. Μετά από πολλές προτάσεις και από μακρύ διάλογο που είχαμε όλες οι ομάδες, καταλήξαμε να διακόψουμε στο σημερινό ΔΣ μέχρι την Παρασκευή. Έχουμε καταλήξει σε μια μορφή πρότασης που έχουμε υποβάλλει προς τις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν ήταν δυνατόν να πάρουμε σήμερα απάντηση. Θεωρώ ότι είναι μια πρόταση εφικτή για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που μας ταλανίζει τόσο καιρό».
Για το περιεχόμενο της πρότασης: «Δεσμεύομαι να μην μπω σε λεπτομέρειες, αλλά στην ουσία έχουμε ζητήσει την κατανόηση των μεγάλων ομάδα που έχουν τη μεγάλη μερίδα των εσόδων, ώστε να βάλουν πλάτη και να μην πέφτουν όλα τα βάρη στους μικρούς».
Για το αν οι μεγάλοι τα βρήκαν με τη NOVA: «Κατ’ αρχάς δεν μπορούσαν να έρθουν σε συμφωνία. Τους είχαμε εξουσιοδοτήσει να μιλήσουν και να βρουν την τελική πρόταση. Ήρθε μια πρόταση από τη NOVA και την εξετάζουμε, ώστε να την υλοποιήσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος».