Πέντε παίκτες ανανέωσαν με Άνθιμο Γαζή

Η διοίκηση του Άνθιμου Γαζή συνεχίζει τις ανανεώσεις παικτών από το περσινό ρόστερ και άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα που κέρδισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα των Μηλεών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άνθιμου Γαζή:

«Παπαδόπουλος Φώτης, Θεοδώρου Κώστας, Κατσαρός Λάζαρος, Μπρισμπέος Κώστας και Αλεξίου Αλέξανδρος. Οι πέντε ποδοσφαιριστές συνετέλεσαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας από την Β’ ΕΠΣΘ στην Α’ τοπική, όπου και θα αγωνίζεται φέτος ο σύλλογος των Μηλεών και θα φορούν τα ‘μπλέ’ και την νέα σεζόν, αφού ήρθαν σε συμφωνία με την νέα πηλιορείτικη διοίκηση.
Παπαδόπουλος και Θεοδώρου με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και γνωστές της Α’ τοπικής θα είναι από τα βασικά ‘όπλα’ του κόουτς Κουρούπη και τη νέα σεζόν καθώς και οι δυο διακρίνονται για την τεχνική τους κατάρτιση.
Κατσαρός και Μπρισμπέος συνεχίζουν και αυτοί δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα, δυο πολύ γρήγοροι παίχτες που χαρακτηρίζονται για τα αθλητικά τους χαρακτηριστικά αλλά και για το πάθος τους. Ο Κατσαρός θα είναι για 5η σεζόν στους πηλιορείτες καθώς πέρα από τα πλούσια αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι και πολύ αγαπητός στον σύλλογο καθώς κυριολεκτικά τιμάει την φανέλα που φοράει. Επίσης ο νεαρός Αλεξίου ήταν από τους πρώτους που καλέστηκαν από την διοίκηση καθώς στα δυο χρόνια παρουσίας του στον πηλιορείτικο σύλλογο έχει κερδίσει τους πάντες ενώ με το ταλέντο του και τα σωματικά του χαρακτηριστικά δύσκολα περνά απαρατήρητος.
Η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίχτες ώστε να επιτευχθούν νέες ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές. Επίσης, για την καλύτερη λειτουργία ορίστηκε από το Δ.Σ επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από τους κ.κ Γκέκα Κων/νο (6977005979), Διανέλλο Αποστόλη (6972082576) και Γιαννιό Πανταζή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις