Δυο νέες μεταγραφές για την Ακρόπολη

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η Ακρόπολη, αποκτώντας από τον Άρη Μελισσατίκων τους Ντένη Σιαμέτι και Ραφαήλ Θεοδώρου, τους οποίους η ομάδα του Σέσκλου καλωσορίζει στην οικογένειά της και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα…

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν προσωπική επιλογή του Γιάννη Ακτσιαλή, ο οποίος τους γνωρίζει πολύ καλά, καθώς συνεργάστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα στην ομάδα του Άρη.

_ΣΙΑΜΕΤΙ.jpg

Ο Ντ. Σιαμέτι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, αλλά μπορεί να καλύψει και τους χώρους στους οποίους κινούνται τα μπακ. Την περσινή χρονιά είχε 26 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα, δυο συμμετοχές κι ένα γκολ στο Κύπελλο.
Ο Ραφαήλ Θεοδώρου κινείται επίσης στο χώρο του κέντρου και την προηγούμενη σεζόν αποτελούσε βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της Ένωσης. Με την ομάδα του Άρη έκανε 16 συμμετοχές με ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε μια συμμετοχή και στο Κύπελλο ΕΠΣΘ.
Οι μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών είναι κινήσεις ουσίας για την ομάδα του Σέσκλου, η οποία σχεδόν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της για τη νέα χρονιά και ίσως γίνουν ακόμη μια- δύο προσθήκες, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι με τις δύο τελευταίες μεταγραφές, αλλά και αυτή του Τσιαντή που προηγήθηκε, τον Γιάννη Ακτσιαλή “ακολουθούν” συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές από την προηγούμενή ομάδα του, οι οποίοι φυσικά επέλεξαν κοινή διαδρομή, λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ τους, όπως άλλωστε και με το σύνολο των παικτών του Άρη, όπως απέδειξε και η περσινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας των Μελισσατίκων.

 

Στατιστική επιμέλεια: toxotisvolou.ucoz.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις