Τέλος ο Δημήτρης Στεφανής από Πύρασο

Με μία μακροσκελή και συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση, ο Πύρασος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Στεφανή, μετά από 10 χρόνια παρουσίας του τελευταίου στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε τίτλους, αλλά…


και ταυτίστηκε, αποτελώντας έναν από τους ηγέτες του συλλόγου της Νέας Αγχιάλου όλα αυτά τα χρόνια.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αγχιάλου δεν κλείνει με η λέξη “αντίο”, αλλά με τη φράση “εις το επανιδείν…”

Η ανακοίνωση αναλυτικά…
“Μία είδηση που δεν θα θέλαμε να είναι δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας, αλλά δυστυχώς έτσι συμβαίνει, είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Στεφανής δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας.
Ήρθε στον Πύρασο το καλοκαίρι του 2007 και ήταν από την αρχή μέλος των μεγάλων ομάδων της τελευταίας δεκαετίας. Από τα πρώτα του παιχνίδια με την κυανόλευκη φανέλα ξεχώρισε για το δυναμισμό μου, τον αρχοντικό του στυλ, το πάθος, τον εύθυμο χαρακτήρα του. Κατάφερε πολύ σύντομα να ηγηθεί όχι μόνο της άμυνας, αλλά γενικότερα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.
Υπήρξε αρχηγός του Πυράσου για πολλά χρόνια, ένας από εμάς και έτσι θα συνεχίσει να είναι. Τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του Πυράσου.
Συνολικά αγωνίστηκε 198 φορές και πέτυχε 17 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος και μπαράζ ανόδου. Μαζί γράψαμε ιστορία. Είναι ένας από τους τρεις παίκτες στην ιστορία του συλλόγου που μετράει 6 τίτλους: τρία πρωταθλήματα 2008, 2013, 2014 και τρία κύπελλα 2010, 2013, 2014. Αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στη Δ’ Εθνική, δύο στη Γ’ Εθνική και τέσσερα στην Α’ ΕΠΣΘ όπου τρεις φορές ήταν στην πρωταθλήτρια ομάδα και πέρυσι στη 2η θέση. Προπονητής επίσης στα τμήμα υποδομής.
Η τεράστια προσφορά του δεν υπολογίζεται σε αριθμούς. Άλλωστε μία σεζόν την έχασε ολοκληρωτικά στη Δ’ Εθνική και πέρυσι για διάφορους λόγους είχε λιγοστές συμμετοχές. Έγραψε το όνομά του με μεγάλα γράμματα στην 65χρονη ιστορία του συλλόγου.
Ο Δημήτρης Στεφανής θα είναι για πάντα Πύρασος! Οι δρόμοι μας χωρίζουν φέτος αλλά δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…”