Στη Δήμητρα Ευξ. ο Αθ. Σιαμουρδάνης

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αυτή του πολύπειρου Θανάσης Σιαμουρδάνη ανακοίνωσε η ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης . Ο Θανάσης Σαμουρδάνης που πέρσι ήταν βασικός με την ομάδα του Πρωτεσιλάου, “ακολούθησε” τον…

προπονητή του ΜιχάληΑνδρωνά, για τον οποίο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις δηλώσεις που ακολούθησαν τη συμφωνία με την ομάδα της Ευξεινούπολης. Την περσινή περίοδο ο Θ. Σιαμουρδάνης είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ για το πρωτάθλημα και μία συμμετοχή για το κύπελλο ΕΠΣΘ.

Η σχετική ανακοίνωση, της Δήμητρας Ευξ., έχει ως εξής:
“Η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Σιαμουρδάνη, προερχόμενος από τον Πρωτεσίλαο Πτελεού .Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 !!!

Δηλώσεις Αθανασίου Σιαμουρδάνη
“Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Πρωτεσίλαου για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα εκεί .Όσων αφορά την καινούρια μου ομάδα Δήμητρα Ευξεινούπολης , τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . Η ομάδα διαθέτει έναν από τους πιο αξιόλογους προπονητές , τον Μιχάλη Ανδρωνά και που είχα την τύχη να συνεργαστώ για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια μαζί του . Η ομάδα έκανε τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της . Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την εκπλήρωση των στόχων της.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις