«Η Νίκη Βόλου έχει τη δυναμική να είναι αυτάρκης οικονομικά»

Με διασυλλογικό πνεύμα προχωρά μπροστά η Νίκη Βόλου έχοντας δίπλα της σε αυτή την προσπάθεια, τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών και τους προπονητές των τμημάτων.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή μελών Δ.Ε και προπονητών όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι θα αποτελέσει θεσμό, στο τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς να πραγματοποιείται μία τέτοια συνάντηση για τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και το προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε ότι η Νίκη Βόλου απέκτησε ειδική αθλητική αναγνώριση με βεβαίωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για όλα πλέον τα τμήματα του Συλλόγου, ενώ όσον αφορά στο ρόλο των Διοικουσών Επιτροπών, σημείωσε ότι ορίζει το καταστατικό του συλλόγου τον τρόπο λειτουργίας τους.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι από τη νέα αγωνιστική χρονιά η Νίκη θα προμηθευτεί λογισμικό (software) το οποίο θα εγκατασταθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη με δυνατότητα παράλληλης λειτουργίας και από τρία επί πλέον κομβικά σημεία, στο Κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την καλύτερη οργάνωση της Ερασιτεχνικής και των τμημάτων.

Αναφέρθηκε στο συλλογικό πνεύμα του Συλλόγου και έκανε ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του ερασιτέχνη. Τόνισε τις προσπάθειες της Διοίκησης υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα σε αυτή την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης του Συλλόγου να συμβάλλουν όλοι. Όπως δήλωσε «Η Νίκη Βόλου έχει τη δυναμική να είναι αυτάρκης οικονομικά»

Στη συνάντηση το λόγο πήραν μέλη των Δ.Ε., αλλά και προπονητές καταθέτοντας ο καθένας διάφορες προτάσεις. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη τόνωσης του διασυλλογικού πνεύματος, ενώ συμφωνήθηκε να συσταθεί Συντονιστική Επιτροπή Προπονητών, η οποία θα επιβλέπεται από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη και όποτε κρίνεται αναγκαίο θα εισηγείται για διάφορα θέματα. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν, καταγράφηκαν και θα αξιολογηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο.