Οκτώ παίκτες ανανέωσαν στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Tην επέκταση της συνεργασίας της με οκτώ ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Κουτσουκέρα ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας ο οποίος ανήκει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία στην ομάδα μας όντας εκ των πιο «πιστών στρατιωτών».
Νίκο Βούλγαρη με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό και 3ο σκόρερ την περσινή σεζόν με 16 γκολ να συνεχίζει για 4η σερί σεζόν στον Αχιλλέα.
Βασίλη Λόλα ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδος μας με 17 τέρματα, αγωνίζεται ως δεξί εξτρεμ και αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν που θα αγωνίζεται με τον Αχιλλέα.
Γιώργο Κομισόπουλο ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και αυτή θα είναι η 4η σερί χρονιά που θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».
Χρήστο Τλούπα ο οποίος αγωνίζεται επίσης ως αμυντικό χαφ και αυτή είναι η 6η σερί σεζόν που θα παραμείνει στην ομάδα μας.
Φίλιππο Καραμπούζη ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται για τον Αχιλλέα
Αναστάση Μανιώτη ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν που θα αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυρα».
Μιχάλη Κουρούμαλο ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας, αυτός είναι ο τρίτος χρόνος που θα φορέσει την φανέλα του Αχιλλέα επιστρέφοντας από τον δανεισμό του στην ομάδα του Α.Ο. Καρδίτσας στην οποία αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα ελέω της στρατιωτικής του θητείας.
Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα μας τους εύχεται καλή και σεζόν με υγεία»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις