Ανανέωσε ο Τζήμας με Νίκη Βόλου

Την εστία της Νίκης Βόλου θα υπερασπίζεται και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Νίκος Τζήμας. Ο 21χρονος τερματοφύλακας με 32 συνολικά συμμετοχές την περσινή χρονιά απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο ρόλο του πρώτου τερματοφύλακα και βάσει του νεαρού της ηλικίας του μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Η διοίκηση της Νίκης εκτιμώντας την περσινή προσφορά του και την  αγωνιστική του αξία, του έκανε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με τον Νίκο Τζήμα να απαντά θετικά.

Η ανακοίνωση:

 Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τζήμα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Νίκος Τζήμας είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1,93 ενώ τη σεζόν 2016-2017 με την Νίκη Βόλου είχε 29 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο 22χρονος τερματοφύλακας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Προέρχεσαι από μια γεμάτη χρονιά με τη Νίκη. Τι σημαίνει για σένα η παραμονή σου στην ομάδα και τη νέα σεζόν;
Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που θα μπορούσα να πάρω για την προσπάθειά μου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους απαρτίζουν τη Διοικούσα Επιτροπή, είναι όλοι τους αξιόλογοι άνθρωποι και πιστεύω ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία και φυσικά θέλω να τους διαβεβαιώσω πως είμαι έτοιμος να παλέψω ακόμη περισσότερο τη νέα σεζόν.

Υπάρχει μια έκφραση που χρησιμοποιούν συχνά οι φίλαθλοι: «Μια φορά Νίκη, για πάντα Νίκη». Πόσο ισχύει για σένα;
Την έχω ακούσει και εγώ αυτή την έκφραση. Δεν μπορώ να ότι πως είμαι περισσότερο Νίκη από κάποιον φίλαθλο που είναι χρόνια στην ομάδα και μας περίμενε μετά τον αγώνα απλά να μας σφίξει το χέρι, ούτε από κάποιο παιδί που έχει γεννηθεί δίπλα στο γήπεδο και είναι, και θα είναι μια ζωή, Νίκη. Παρ’ όλα αυτά έχω αγωνιστεί και θα αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα, έδινα και θα δίνω πάντα ότι έχω, και την αγάπη που έχω για αυτή την ομάδα δεν θέλω να τη διαβάσει κάποιος αλλά να τη δει από εμένα μέσα στο γήπεδο.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους…
Δεν χρειάζεται να πω κάτι ιδιαίτερο. Είναι άλλωστε πάντα δίπλα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές, κάτι που το νιώσαμε αρκετά πέρυσι. Είναι αντικειμενικοί. Θα σου δείξουν την αγάπη τους, αν και εσύ τους τη δείξεις μέσα στο γήπεδο και αυτό έγινε και στην περίπτωσή μου πέρυσι. Αυτό πάντως που θέλω να τους πω είναι πως όλοι μας θα δώσουμε ότι έχουμε ώστε στο τέλος, κοιτώντας πίσω μας, να πούμε πως κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις