Ανακοινώθηκαν τα τρία από τα πέντε μέλη της Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου

Τα τρία από τα πέντε μέλη της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, ανακοινώθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ τις προσεχείς μέρες η διοικούσα επιτροπή θα στελεχωθεί με δύο ακόμη μέλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και τη γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκε η συνέχιση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, σήμερα ανακοινώνεται η στελέχωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου.
Πρόεδρος: Παναγιώτης Μποτσιβάλης
Αντιπρόεδρος: Μανώλης Πολύζος
Μέλος: Γεώργος Μποτσιβάλης
Η νέα Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου εύχεται σε όλο το φίλαθλο κόσμο καλή ποδοσφαιρική χρονιά και δηλώνει πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνίζεται στο μέλλον στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Συγκεκριμένα η δήλωση της νέας Δ.Ε. ποδοσφαίρου είναι η εξής:
«Ευχόμαστε μια καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα μας. Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως καταβάλουμε κάθε προσπάθεια έτσι ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να αγωνίζεται στο άμεσο μέλλον στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η προσπάθειά μας ήδη έχει ξεκινήσει παρά τις «τρικλοποδιές» που κάποιοι προσπαθούν να μας βάλουν. Ο στόχος μας είναι ένας, η άνοδος της ομάδας μας και αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτο. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τον Ολυμπιακό Βόλου. Παράλληλα σημειώνουμε πως οι κινήσεις της ομάδας –μεταγραφικές κτλ- θα ανακοινώνονται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα, απ’ όπου οι φίλαθλοί μας μπορούν να ενημερώνονται. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη στελέχωση του ρόστερ, αλλά και όλης της ομάδας.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις