Σεφτέ στις μεταγραφές με Κούλπα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Μετά τις ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές του ο Αχιλλέας Φαρσάλων ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή. Πρόκειται για τον 21χρονο κεντικό αμυντικό Αποστόλη Κούλπα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδος μας. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Αποστολη Κόυλπα.

Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή καθώς είναι 21 ετών και μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της Δόξας Αργυροπουλίου η οποία αγωνιζόταν στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία, αφήνοντας θετικά στοιχεία.

Ο Κούλπας είναι γεννηθείς στις 23/2/1996 και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ένα αρκετά «πλούσιο» βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί επίσης στην Πασχαλίτσα Καρδίτσας για 2 χρόνια (Α ΕΠΣΚ), στον Αχιλλέα Δομοκού για 1 χρόνο (Γ Εθνική) και στην Κυψέλη για 2 σεζόν (Α ΕΠΣΚ).

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής παρακολουθούταν από τους ανθρώπους της ομάδος εδώ και καιρό και ο δυναμισμός που τον διακρίνει εντός του αγωνιστικού χώρου παράλληλα με την «δίψα» για εμπειρίες και διακρίσεις ήταν ο λόγος που επιλέχθηκε από την ομάδα μας.

Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τον Αποστόλη στην οικογένεια του Αχιλλέα μας και του εύχεται καλή και υγιής σεζόν!