Μ. Ζιώγας: Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα

Επίσημα από σήμερα (21/7) ο Μιχάλης Ζιώγας είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, τον οποίο παρουσίασε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Λαρισαίος τεχνικός τόνισε πως μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει κάτι.

Όλοι μαζί, ωστόσο, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, τόνισε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζιώγα:
«Χαίρομαι πάρα πολύ που από σήμερα είμαι και επίσημα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη για την τιμή που μου κάνει. Μόνος μου μπορώ να καταφέρω κάτι. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά και τα πάντα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες αξίας και με ήθος, καθώς και με παίκτες που θα θεωρούν τιμή τους να έρθουν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε. Η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας, γιατί θα πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα έχουν ως δόγμα, ότι οι καλές ομάδες γίνονται εξαιρετικές και πρωταθλήτριες, όταν θυσιάζουν το εγώ τους για το εμείς. Με τέτοια παιδιά θέλουμε να προχωρήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό, τόσο εγώ, όσο και ο συνεργάτης μου Κώστας Μπράτσος, αλλά και ο κ. Μπίτζιος, που θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων».
Για το που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Υπάρχουν στα υπόψη δύο προπονητικά κέντρα. Τα εξετάζουμε, καθώς θέλουμε κατ’ αποκλειστικότητα το γήπεδο στη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα επιδιώξουμε να πάμε σε προπονητικό κέντρο από 30 Ιουλίου μέχρι 11 Αυγούστου».
Για τη στελέχωση του ρόστερ: «Θέλουμε να επανδρώσουμε το ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές ζητάνε υπέρογκα ποσά και δεν θα μπούμε στη λογική να ακριβοπληρώσουμε κάποιους που δεν αξίζουν τόσα χρήματα».
Για το πόσοι παίκτες θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση: «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το νούμερο των παικτών. Σήμερα για παράδειγμα, για να σας δώσω και μία είδηση, έχουμε συζήτηση με τρεις παίκτες Β’ Εθνικής. Δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κι αν κάποιοι υπογράψουν».
Για το αν έχουν κλεισθεί κάποια φιλικά: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής για να κλείσουμε φιλικά παιχνίδια. Ακόμη, πάντως, δεν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα».