…Νίκη και στην Καρδίτσα (19:00)

Την Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 η Νίκη Βόλου, στο έκτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της σημερινής φιλικής αναμέτρησης τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αποκτά ομοιογένεια και στις 29 Σεπτεμβρίου να είναι απόλυτα έτοιμη για να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ακάσου και Ισαάκ… …ανεβάζουν «στροφές» στις προπονήσεις καθώς ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε να φτάσουν στα επίπεδα φυσικής κατάστασης των συμπαικτών τους και σήμερα αναμένεται ο χρόνος συμμετοχής τους να είναι μεγαλύτερος.

Τα εργομετρικά του Μικαέλ Σεϊμάν έδειξαν πως από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και στο σημερινό φιλικό, πιθανόν να κάνει το ντεπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Νίκες και στα φιλικά θέλει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του και φαίνεται πως αυτή η ψυχολογία έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές του βολιώτικου συλλόγου αφού μέχρι σήμερα μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Έτσι και σήμερα παρά το φιλικό χαρακτήρα του παιχνιδιού οι παίκτες της Νίκης θα παλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους, τόσο τον κόσμο, όσο και τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της κυανόλευκης ΠΑΕ, που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι φίλοι της Αναγέννησης αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Καρδίτσας ενώ έντονο θα είναι και το «μπλε» χρώμα, αφού αρκετοί φίλαθλοι της Νίκης θα ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη για να δουν και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις