Επιστροφή Μπεριάν στον Ολυμπιακό Β.

Με ηρεμία συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (22/2, 18.00) με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν άλλη μία επιτυχία φέτος απέναντι στους «βυσσινί». Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο τρεις φορές τη Λάρισα, δύο…

…για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα, με απολογισμό δύο νίκες (η μία στο Αλκαζάρ με 0-1 και η άλλη στο Βόλο με 2-0 για τη Football League) και μία ισοπαλία (στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο ΕΑΚ).
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πέρα από τον τραυματία Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος χάνει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς, δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Χερόν Μπεριάν, ο οποίος στο ματς με τον Αγρ. Αστέρα εξέτισε την ποινή του.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Τετάρτη με μία προπόνηση, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει πάνω σε θέματα τακτικής, ενώ είναι ακόμη νωρίς για να γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αγρ. Αστέρα στο Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις