Ολοκληρώθηκε το τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων

Με το τουρνουά χειροσφαίρισης ξεκίνησαν για άλλη μια χρονιά τα τουρνουά αθλοπαιδιών δημοτικών σχολείων Δήμου Βόλου που διεξάγονται με νέα μορφή, με σκοπό τη συμμετοχή όλων των παιδιών και χωρίς αυτοσκοπό τη νίκη.
Οι αγώνες…

…διεξήχθησαν την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ.
Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).
Ο παιδικός και σχολικός αθλητισμός έχει τη φιλοσοφία της προσπάθειας και συμμετοχής όλων χωρίς αποκλεισμούς. Το κάθε παιδί πρέπει να συμμετέχει ισότιμα και ισάξια στις σχολικές εκδηλώσεις χωρίς διακρίσεις.
Στους αγώνες της χειροσφαίρισης πολύτιμη ήταν η συμβολή και η προσφορά του Κένταυρου Αγριάς για την υλοποίηση των αγώνων καθώς και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για την παροχή πρώτων βοηθειών..
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τα σχολεία που συμμετείχαν, καθώς και τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συνόδευσαν τους μαθητές και που στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται για ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού.
Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν τα εξής: 7ο Βόλου, 14ο Βόλου, 8ο Βόλου, 24ο Βόλου, 28ο Βόλου, 31ο Βόλου, 32ο Βόλου, 23ο Βόλου, 1ο Αρτέμιδας, 2ο Αρτέμιδας, 9ο Ν. Ιωνίας, 17ο Βόλου, 3ο Ν. Ιωνίας, 29ο Βόλου, 4ο Βόλου, 20ο Βόλου, 10ο Βόλου, 1ο Αγριάς, 2ο Αγριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις