Τη Δευτέρα η καθοριστική συνάντηση Ολυμπιακού Β.-Θέου

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζει τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας και όπως ανέφερε ο Μιχάλης Ζιώγας οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε επαφή με τρεις παίκτες από την Football League.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Θέος. ομάδα. Ο 26χρονος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, αναμένεται να έρθει στο Βόλο αύριο Δευτέρα και να συζητήσει με τη διοικούσα επιτροπή. Η υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε καλό δρόμο και εκτός απρόοπτου ο Θέος θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.
Από τους παίκτες του περσινού ρόστερ, έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα οι νεαροί Ανδρέας και Δήμος Κόκας, ο Χρήστος Σκανδάλης και ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου. Από εκεί και πέρα θα φανεί αν θα συνεχίσουν να είναι μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού και οι Άγγελος Κολημήτρας, Γιώργος Πατσής, Βαγγέλης Αγγελής, Αλέξανδρος Σπηλιώτης. Ανοιχτό παραμένει και το θέμα της παραμονής του Λόρι Κέρι, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν τα έχει βρει στο οικονομικό με τη διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις