Αντώνης και Φάνης Βλαχόπουλος στον Τοξότη

Σε μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Τοξότης, με την απόκτηση των Αντώνη και ΦανήΒλαχοπούλου από την Αθλητική Ένωση Μακρινίτσας. Ο Αντώνης Βλαχόπουλος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είχε μία γεμάτη χρονιά, ενώ ο Φάνης Βλαχόπουλος είχε αρκετές συμμετοχές…

τόσο με τον Πανιώνιο αρχικά, όσο και με τη Μακρινίτσα στο τέλος της περσινής σεζόν. Αναλυτικότερα:
“Ο Τοξότης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστών Αντώνη Βλαχόπουλου και Φάνη Βλαχόπουλου από την Α.Ε.Μακρινίτσας .
Η ομάδα τους καλωσορίζει και τους εύχεται Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες! ! !
Ο Αντώνης Βλαχόπουλος είναι τερματοφύλακας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αγία Άννα και στην Α.Ε.Μακρινίτσας έχοντας 15 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος & Κυπέλλου ως βασικός. Στις 15 συμμετοχές του (6 με Αγία Άννα για το πρωτάθλημα, 8 με Α.Ε.Μακρινίτσας για το πρωτάθλημα & 1 με Αγία Άννα για το Κύπελλο) αγωνίστηκε για 1247 λεπτά και δέχτηκε 26 γκολ , σημειώνοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Ο Φάνης Βλαχόπουλος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο Ν.Ι. και στην Α.Ε.Μακρινίτσας έχοντας 13 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος (τις 10 ως βασικός) .
Στις 13 συμμετοχές του (12 με Α.Ε.Μακρινίτσας και 1 με Πανιώνιο Ν.Ι.) αγωνίστηκε για 967 λεπτά πέτυχε 1 γκολ με σουτ, τιμωρήθηκε με 1 κόκκινη κάρτα, σημειώνοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. “

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις