Άλλοι πέντε παίκτες παρέμειναν στον Άνθιμο Γαζή

Οι ανανεώσεις παικτών συνεχίζονται στον Άνθιμο Γαζή. Άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα των Μηλεών και συγκεκριμένα οι Γιάννης Τσατσαρώνης, Παναγιώτης Δημόπουλος, Αποστόλης Ψαθάς, Έντρι Αβντιάι και Αντώνης Τσεπάνης.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο και στην περσινή άνοδο της ομάδας, από την Β’ ΕΠΣΘ στην Α’ τοπική όπου και θα αγωνίζεται φέτος ο σύλλογος των Μηλεών, αλλά και γενικά τα τελευταία χρόνια, αφού πρόκειται για βασικούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.
Τσατσαρώνης και Δημόπουλος έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι γνωστές της Α’ τοπικής, είναι δυο πολύ γρήγοροι επιθετικοί ενώ διακρίνονται για το πάθος τους και την έφεση τους στο σκοράρισμα. Ο Τσατσαρώνης πέρυσι δεν κατάφερε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να αγωνισθεί σε πολλά ματς, όμως φέτος αναμένεται να αποτελέσει την δύναμη πυρός της ομάδας, δείχνοντας πόσο δεινός σκόρερ είναι αλλά και την διαχρονική αγάπη του για τον σύλλογο.
Ψαθάς, Αβντιάι και Τσεπάνης συνεχίζουν και αυτοί. Τρεις φερέλπιδες αθλητές, πολύ γρήγοροι παίκτες που χαρακτηρίζονται για τα αθλητικά τους χαρακτηριστικά, ενώ και οι τρεις αγωνίζονται και φέτος ως «μικροί», αφού είναι κάτω των 20 ετών. Και οι τρεις νεαροί τα τελευταία χρόνια που βρίσκονται στον σύλλογο έχουν κερδίσει τους πάντες με το ταλέντο τους, αλλά και τον χαρακτήρα τους και αναμένεται να δώσουν πολλές λύσεις στον προπονητή Παναγιώτη Κουρούπη.
Η νέα διοίκηση του πηλιορείτικου συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά και ειλικρινά τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Σουίπα για την τεράστια στήριξη και βοήθεια στον σύλλογο των Μηλεών τα τελευταία τρία χρόνια και εύχεται στο μέλλον αυτή η συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί να συνεχιστεί. Επίσης, σε συνεργασία με τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίκτες, ώστε να επιτευχθούν νέες ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις