“Πρώτη” σήμερα στον Ολυμπιακό Β. με όνειρα και φιλοδοξίες

Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 24/7 στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό. Οι διοικούντες περιμένουν δυναμικό “παρών” από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο στάδιο, καθώς όπως τόνισε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει και φέτος την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Στη σημερινή «πρώτη» το «παρών» πέρα από τη διοικούσα επιτροπή, τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, το τεχνικό τιμ (Ζιώγας, Μπράτσος, Μπίτζιος), θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν ανακοινωθεί και έχουν αποκτηθεί και συγκεκριμένα οι Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Τόσκας, Γιώργος Μέμος, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Χρήστος Καράμπελας, Νίκος Λούγκος, Στέφανος Κραγιόπουλος, Κώστας Αλαμάνης, Λεωνίδας Κούτσικος. Επίσης, συνεχίζουν στον Ολυμπιακό οι Δήμος Κόκας, Ανδρέας Κόκας, Χρήστος Σκανδάλης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου και μένει να δούμε ποιοι από τους Λόρι Κέρι, Γιώργο Πατσή, Βαγγέλη Αγγελή, Αλέξανδρο Σπηλιώτη, Άγγελο Κολημήτρα θα βρίσκονται σήμερα στην πρώτη συγκέντρωση.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξαν συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και στην περίπτωση που έχουν συμφωνήσει κάποιους από αυτούς, ίσως τους δούμε να δίνουν το «παρών» στη σημερινή συγκέντρωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις