Νίκη Βόλου: Αρχίζει η διάθεση Καρτών Διαρκείας

Την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου. Ο προγραμματισμός έχει γίνει με βάση ό,τι οι κυανόλευκοι θα χρησιμοποιούν το Πανθεσσαλικό, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει συμφωνία και απομένουν τα τυπικά. Οι τιμές των καρτών διαρκείας αρχίζουν από 20€ (παιδιά 13-18 ετών) και φτάνουν τα 250€ (GOLD VIP).

Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την νέα χρονιά.
 
Η διάθεση τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για την φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες Καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ ,παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.
 
Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης , μέσα απο το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.
 
Οι τιμές των καρτών διαμορφώνονται ενδεικτικά ως εξής:
 
-Gold: 250 €
-Basic: 100 €
-Fans : 70 €
-Ladies : 50 €
-Kids : 20 €
-Family : 130 €
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2017-18Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης: ΕΔΩ