“Τελειώνει” του Τζιώρα στη Νίκη Βόλου

Στην τελική του ευθεία μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου, με την αρμόδια επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος να μετουσιώνει τις προφορικές συμφωνίες σε «υπογραφές».

Η επιστροφή του Γιώργου Ιορδανίδη στις τάξεις του κυανόλευκου ρόστερ έχει ανοίξει την όρεξη των φιλάθλων καθώς ανυπομονούν για τις κινήσεις εκείνες που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα και θα δείξουν πως ο στόχος της ανόδου είναι χειροπιαστός.

Το όνομα του Χρήστου Τζιώρα παραμένει στο ψηλότερο σημείο της μεταγραφικής λίστας. Η διοίκηση της Νίκης Βόλου έχει καταθέσει πρόταση στον έμπειρο επιθετικό και περιμένει την οριστική του απάντηση εντός 2-3 ημερών. Έτσι η σεναριολογία γύρω από το όνομα του Χρήστου Τζιώρα αναμένεται να τελειώσει εντός της εβδομάδας, είτε θετικά για τους κυανόλευκους, είτε αρνητικά.

Στο οικονομικό οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, με τον μόνο ενδοιασμό του 28χρονου σέντερ φορ να αποτελεί η στελέχωση του ρόστερ με παίκτες που θα μπορέσουν να θέσουν τον πήχη ψηλά. Άλλωστε το ρίσκο του Τζιώρα να αγωνιστεί σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής είναι μεγάλο, ειδικά αν η ομάδα αυτή δεν καταφέρει να κερδίσει την άνοδο.

Το «ναι» του Τζιώρα είναι πιθανό να λειτουργήσει ως ντόμινο καθώς είναι δεδομένο πως θα τον ακολουθήσουν 3-4 ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει υπάρξει συμπαίκτης και θα δώσουν διαφορετική δυναμική στην ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα και η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική για την κατάληξη του φλερτ της επιστροφής του Χρήστου Τζιώρα στη Νίκη Βόλου.