Στις 7 Αυγούστου η “πρώτη” της Σκιάθου

Με όνειρα και φιλοδοξίες που αγγίζουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική αρχίζει την προετοιμασία της η Σκιάθος. Η πρώτη προπόνηση ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου με τους ποδοσφαιριστές της να περνούν εργομετρικά τεστ το πρώτο διήμερο.

Αναλυτικά:

 

Οριστικά στις 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Α.Ο Σκιάθου όπου το διήμερο 7-8 του μήνα οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα περάσουν τα εργομετρικά τεστ σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα της Alterlife που θα βρίσκεται για τον λόγο αυτό στο νησί. Οι ποδοσφαιριστές είναι ήδη έτοιμοι για τα τεστ αφού ολοκλήρωσαν τις αιματολογικές εξετάσεις με την υποστήριξη του Διαγνωστικού Κέντρου του κυρίου Νίκου Εγνατιάδη που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στις εργομετρικές εξετάσεις μπορεί να επικοινωνήσει έως τις 30 Ιουλίου με τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Μαρούγκα στο τηλέφωνο 6976701138 από τις 14:00 έως τις 17:00 καθημερινά η να στείλει μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook και να επωφεληθεί της ειδικής τιμής που εξασφάλισε ο σύλλογος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις