Άρχισε η χρονιά για τον Ολυμπιακό Β.-22 παίκτες στην “πρώτη” (60 photos)

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου και ο καθιερωμένος Αγιασμός, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 24/7 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, παρουσία αρκετών φιλάθλων της ομάδας.
Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην «πρώτη» των «ερυθρολεύκων», μεταξύ αυτών και τρεις παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν από τον Ολυμπιακό οι Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Δημήτρης Τόσκας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Χρήστος Καράμπελας, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Γιώργος Μέμος, Νίκος Λούγκος, Λεωνίδας Κούτσικος, Κώστας Αλαμάνης, Χρήστος Νόνης, Κώστας Καρβούνης, Τάσος Χατζόγλου, Δήμος Κόκας, Ανδρέας Κόκας, Χρήστος Σκανδάλης, Γιώργος Πατσής, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Αγγελής, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Θεοδόσης Μασούρας, Δημήτρης Ζάχος.
Παρέμειναν όλοι οι νεαροί παίκτες του περσινού ρόστερ, ενώ ο Αντώνης Φραγκογιάννης επέστρεψε από τον Σαρακηνό, όπου είχε αγωνιστεί πέρυσι ως δανεικός.
Δεν ήταν την «πρώτη» οι Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Λόρι Κέρι και ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε εγχείρηση, καθώς ως γνωστόν υπέστη ρήξη χιαστών.
Το «παρών» φυσικά έδωσε το προπονητικό τιμ, αποτελούμενο από τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, τον βοηθό του Κώστα Μπράτσο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Μπίτζιο, ενώ γενικός αρχηγός της ομάδας είναι ο Λευτέρης Τασιόπουλος.
Μετά την τέλεση του Αγιασμού οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν για πρώτη φορά εν όψει της νέας χρονιάς στο Πανθεσσαλικό, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερνή πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις