Π. Μποτσιβάλης: Είμαστε σε συζητήσεις με έμπειρους παίκτες

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, στις δηλώσεις του στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως περιμένει τη στήριξη του κόσμου, ενώ ανακοίνωσε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στη Σαμαρίνα:

«Εύχομαι να σταθεί ο κόσμος δίπλα στον Ολυμπικό, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στη Β’ Εθνική κατηγορία, εκεί όπου της αρμόζει. Είναι συγκινητική μέρα. Ξεκινάμε σήμερα τη νέα χρονιά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Εύχομαι να πάει καλά η χρονιά και να έχουμε υγεία.
Το ρόστερ θα συμπληρωθεί με ορισμένους έμπειρους παίκτες, με τους οποίους είμαστε σε συζητήσεις. Η ομάδα την Κυριακή αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σαμαρίνα. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα μπορούμε να έχουμε αποκλειστικά εμείς το γήπεδο για προπονήσεις. Θα επιστρέψει στις 11 Αυγούστου και μετά τον 15Αύγουστο οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις