ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στα αστέρια με την άδεια για την Αγιά Σοφιά

Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ καθώς στο ΟΑΚΑ η Ένωση μέσα σε κλίμα εφορίας, λόγω της έκδοσης της άδειας για την κατασκευή της Αγιά – Σοφιάς, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:30/NS2) στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως καταλήγει στο 4-4-1-1 αντί του 3-5-2 που είχε επίσης στο μυαλό του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, κάτι το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για τη ρεβάνς της Μόσχας, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» τη ρωσική ομάδα από τα άκρα, γνωρίζοντας τα προβλήματα στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ.

Ο Ανέστης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκη στην άμυνα, τους Γιόχανσον και Σιμόες στα χαφ, τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο στα άκρα και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης.

Με ενισχυμένο κέντρο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Βίκτορ Γκοντσαρένκο, θέλοντας να πάρει τα ηνία στον νευραλγικό αυτόν χώρο και να φύγει με ένα αποτέλεσμα από την Αθήνα που θα του δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΤΣΣΚΑ αποτελείται από τους: Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Σ. Μπερεζούτσκι, Βασίν, Γκολόβιν, Νάτχο, Σενίκοφ, Φερνάντες, Βέρνμπλουμ, Βιτίνιο και Τζαγκόεφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις