Ο Θησέας απέκτησε τον Γιάννη Αντζούρη

Μία ακόμη πολύ ποιοτική μεταγραφή για την ομάδα του Θησέα, που απέκτησε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Αντζούρη, ένα ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία σε επίπεδο πρωταθλητισμού, στα τοπικά πρωταθλήματα, όπου έχει κατακτήσει…

τον τίτλο με Ν.Α. Νίκης (Β’ τοπική) και ΓΣ Αλμυρού ( Α΄τοπική). Επίσης πολύ σημαντική διάκριση αποτελεί η συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα mini football που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2014.

Ο Γιάννης Αντζούρης ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης Βόλου, αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Α.Ε. Διμηνίου (2012-13, δευτεραθλητής Α’ Τοπικής), Νέους Αθλητές Νίκης (2013-14, πρωταθλητής Β’ Τοπικής), Μυρμιδόνες (α’ μισό 2014-15), ΓΣ Αλμυρού (β’ μισό 2014-15, πρωταθλητής Α’ Τοπικής), Γ.Σ. Αλμυρού (2015-16, δευτεραθλητής Α’ Τοπικής), Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας Minifootball που αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την περσινή σεζόν αν και είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τη φανέλα του Πυράσου, όπου μετρούσε 3 γκολ και 1 ασίστ σε 6 εμφανίσεις ο Γιάννης Αντζούρης στάθηκε άτυχος, καθώς στις 30 Οκτωβρίου 2016 και στον αγώνα κόντρα στην παλιά του ομάδα, το ΓΣ Αλμυρού, σε μία κακιά στιγμή πάνω σε φάση, τραυματίστηκε σοβαρά στην επιγονατίδα, γεγονός που τον ανάγκασε να μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα έξι μηνών.
Ωστόσο, το Μάιο επέστρεψε στα γήπεδα υγιέστατος και πλέον είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις