Στοίχημα: Παίρνουν προβάδισμα Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Σέντρα στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το «παρών» δίνουν οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας. Ολυμπιακός και ΑΕΚ ρίχνονται στη «μάχη» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το έργο τους είναι σίγουρα δύσκολο, όμως θεωρούμε ότι διαθέτουν την ποιότητα να πάρουν προβάδισμα. Πριν περάσουμε στις σημερινές μας προτάσεις, μην ξεχνάτε πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr, μπορείτε να δείτε αναλυτικά review όλων των νόμιμων καζίνο που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

2 ημίχρονο ή 2 τελικό στο Βελιγράδι

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Παρτιζάν – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το 2 Ημ. ή Τελ. σε απόδοση 2.08. Οι γηπεδούχοι υπερτερούν σε ετοιμότητα, καθώς έχουν δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια, τα δύο εκ των οποίων στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπούντουσνοστ. Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα με τους Μαυροβούνιους, τους οποίους κέρδισαν 2-0 εντός έδρας στο πρώτο ματς, ενώ πήραν ξεκούραστη πρόκριση με το εκτός έδρας 0-0 της ρεβάνς. Είναι μια ομάδα με ποιότητα απ’ τη μέση και μπροστά, αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά σίγουρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ανάμεικτη εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν προλάβει να «μπολιάσουν» τους νεοαποκτηθέντες στην ομάδα, τη στιγμή που και ο κόουτς Χάσι είναι ακόμη σε καθεστώς προσαρμογής. Δεν είναι έτοιμοι οι Πειραιώτες, καλούνται να διαχειριστούν σημαντικές απουσίες, όμως διαθέτουν την εμπειρία και τις προσωπικότητες για να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ποντάρουμε στο 2 Ημ. ή Τελ. σε απόδοση 2.08.

Μπορεί τον άσσο η ΑΕΚ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 2.02. Σπουδαία ημέρα για την ελληνική ομάδα, που επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 10 χρόνια και καλείται να κάνει δύο διαδοχικές υπερβάσεις αν θέλει να δώσει το «παρών» στους ομίλους. Το πρώτο μεγάλο εμπόδιο είναι η έμπειρη και ποιοτική ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία μπορεί να μη διαθέτει την ποιότητα προηγούμενων χρόνων, όμως παραμένει μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας, με πολυετή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλεονέκτημα των Ρώσων επίσης το γεγονός ότι μετρούν ήδη δύο επίσημα ματς στα πόδια τους, έρχονται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-3 απ’ τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Τεράστιος ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της «ένωσης», η οποία άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά, εμφανίζεται σαφώς ενισχυμένη σε όλες τις θέσεις σε σχέση με την περασμένη χρονιά, θα παίξει μπροστά σε χιλιάδες φίλους της. Ποντάρουμε στην έδρα και πάμε με τον 1 DNB.

Με το G/G στα Σκόπια

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βαρντάρ – Κοπεγχάγη, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.00. Οι Σκοπιανοί έκαναν τεράστια έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, καθώς απέκλεισαν τη Μάλμε με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 και εντός έδρας νίκη 3-1! Η επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον τεχνικό Γκότσε Σεντλόσκι και τους ποδοσφαιριστές του που θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να αγωνιστούν και πάλι εντός έδρας. Κι αυτό διότι η UEFA ενέκρινε το αίτημα που κατέθεσαν και τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη φάση των play-off. Στον αντίποδα, η Κοπεγχάγη είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, πηγαίνει ως το φαβορί στα ματς με τη Βαρντάρ. Μετράει ήδη δύο ματς στο πρωτάθλημα Δανίας, στο Τσάμπιονς απέκλεισε τη Ζίλινα με εκτός έδρας νίκη 1-3 και εντός έδρας σοκαριστική ήττα 1-2, η οποία δεν κόστισε. Επιλέγουμε το G/G.

Άσσος + Under 3.5 στο Αζερμπαϊτζάν

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Καραμπάκ – Σερίφ Τιρασπόλ, όπου επιλέγουμε τον άσσο + Under 3.5 σε απόδοση 2.00. Οι Αζέροι δεν είναι κανένα απολύτως πρόβλημα στον προηγούμενο γύρο, όπου πήραν εύκολη πρόκριση επί της Σαμτρέντια με δύο νίκες. Επικράτησαν 5-0 στο πρώτο ματς εντός έδρας, νίκησαν και στη ρεβάνς (0-1), έρχονται ως φαβορί στα παιχνίδια με τη Σερίφ Τιρασπόλ. Μοναδικό πλεονέκτημα των Μολδαβών το γεγονός ότι μετρούν ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, τρία για το πρωτάθλημα και δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κινδύνευσαν με αποκλεισμό κόντρα στην Κουκέσι απ’ την Αλβανία, καθώς μετά την εντός έδρας νίκη 1-0, ηττήθηκαν 2-1 στη ρεβάνς. Πάμε με τους γηπεδούχους, ποντάρουμε στον άσσο + Under 3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις