Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα play off

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει προκριθεί στα play off του Champions League, με τους πιθανούς αντιπάλους του -οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη- να είναι σίγουρα πιο ισχυροί από την Παρτιζάν αλλά στα μέτρα των «ερυθρόλευκων»Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στο Βελιγράδι είναι με το ένα πόδι στα play off του Champions League, σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης την ερχόμενη εβδομάδα στο Kαραϊσκάκη.

Πάντως, ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση θα έχει πιο ισχυρούς αντιπάλους σε σχέση με την Παρτιζάν, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης των ομάδων που θεωρούνται φαβορί τότε οι πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι οι Λέγκια, ΑΠΟΕΛ, Μάριμπορ, Γκαραμπάκ και Σλάβια Πράγας.

Βέβαια, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι πρώτοι αγώνες από το μονοπάτι των Πρωταθλητών στον 3ο προκριματικό για να υπάρξει μία πιο συγκεκριμένη εικόνα, καθώς για παράδειγμα σε περίπτωση που η Μπερ Σεβά (σ.σ. απέκλεισε πέρυσι τον Ολυμπιακό στον 3ο προκριματικό) περάσει την Λουντογκόρετς, τότε οι Ισραηλινοί θα είναι μία από τις πιθανές αντιπάλους των πρωταθλητών
Ελλάδας.

Ισχυροί

Oλυμπιακός 64.580
Σέλτικ 42.785
Σάλτσμπουργκ 40.570
Κοπεγχάγη 37.800
Λουντογκόρετς 34.175

Αδύναμοι

Λέγκια 28.450
ΑΠΟΕΛ 26.210
Μάριμπορ 21.125
Γκαραμπάγκ 18.050
Σλάβια Πράγας 8.135

Τα αποτελέσματα από το μονοπάτι των Πρωταθλητών

Παρτιζάν-Ολυμπιακός 1-3
Σλάβια Πράγας-Μπάτε 1-0
Γκαραμπάγκ-Σέριφ 0-0
Βαρντάρ-Κοπεγχάγη 1-0

Τετάρτη
Αστάνα-Λέγκια
Σάλτσμπουργκ-Ριέκα
Χάποελ Μπερ Σεβά-Λουντογκόρετς
Βιτορούλ-ΑΠΟΕΛ
Μάριμπορ-Xαφναρφιόρδουρ
Σέλτικ-Ρόζεμποργκ