Άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

To πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων της ποδοσφαιρικής της Ακαδημίας ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Η μετακίνηση της πρώτης ομάδας στο Πανθεσσαλικό ελευθερώνει το “Π. Μαγουλάς” που θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Μετά την μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Michel Bruyninckx και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με την γρήγορη αντίληψη , μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών, από τους παρακάτω έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, ανά ημέρα και ώρα ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.
 
Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγαρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ.Fangio Buyse.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου και είναι ανοιχτά από 12:00-14:00 & 19:00-21:30 Δευτέρα έως Παρασκευή για να δεχθεί έγκαιρα τις εγγραφές σας από σήμερα ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.
 
Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα :
 
Εγγραφή: 10 ευρώ
Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.
 
Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.
 
Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27 € και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στην διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις