Κισσαμικός: «Άδικη και σκανδαλώδης απόφαση να μην αδειοδοτηθούμε»

Δριμεία ανακοίνωση κατά του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης από τον Κισσαμικό, κάνοντας λόγο για άδικη και σκανδαλώδη απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός για το θέμα της αδειοδότησης θέλει να “συγχαρεί” τους “φωστήρες” του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης που δεν χορήγησαν άδεια στην ομάδα μας, που είχε τον πιο πλήρη φάκελο από τις ομάδες που συμμετείχαν στη διαδικασία αυτή.

Θεωρούμε άδικη και σκανδαλώδης την απόφαση, με την οποία εξαντλώντας όλη την αυστηρότητά της η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ βάζει εμπόδια στην προσπάθεια μιας ομάδας, που βάσει των συνθηκών που υπάρχουν αποτελεί πρότυπο και εκπέμπει υγεία από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στα εθνικά πρωταθλήματα.

Με βάση την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ ο λόγος της μη χορήγησης άδειας στην ΠΑΕ Κισσαμικός είναι ο εξής: «Κατά την ακροαματική διαδικασία η εκκαλούσα προσκόμισε εκπρόθεσμα τόσο το συμφωνητικό για την παραχώρηση του γηπέδου όσο και το πιστοποιητικό καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την έκθεση του Ορκωτού Λογιστή. Πλην όμως το σύνολο των νέων αυτών εγγράφων δεν είναι δυνατό να ληφθούν υπ’ όψη από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης καθόσον προσκομίσθηκαν εκπρόθεσμα».

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανεξάρτητα με την τροπή που πήρε το θέμα της αδειοδότησης συνεχίζει απερίσπαστη τον προγραμματισμό της για την επίτευξη των στόχων της, προσπερνώντας τα όποια εμπόδια παρουσιάστηκαν.

Ούτως ή άλλως στόχος του Κισσαμικού ήταν και είναι η δημιουργία ως επί το πλείστον ενός νεανικού συνόλου με παίκτες φιλόδοξους που θα μπορέσουν να σταθούν με επιτυχία στην κατηγορία και θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο που θα ικανοποιήσει τους φίλους της ομάδας μας.

Ήδη υπάρχει συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές η οποία θα επισημοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.
Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός!