Ανανέωσε με τη Νίκη Βόλου ο Γαρυφαλλόπουλος

Τα χρώματα της Νίκης Βόλου θα φορά και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος. Ο 22χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τους κυανόλευκους, άφησε καλές εντυπώσεις και αποφασίστηκε να παραμείνει ώστε να αποτελέσει ένα από τα επιθετικά όπλα του Στέφανου Ξηροφώτου και του Φάντζιο Μπούις.

Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, την καλή του τεχνική κατάρτιση ενώ η μικρή ποδοσφαιρική του ηλικία του αφήνει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στην εκτελεστική του δυνατότητα. Με τη Νίκη Βόλου κατέγραψε 11 συμμετοχές (1 γκολ) ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν η ΑΕΛ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναρκαδικός και ο Πανθηραϊκός.

Η ανακοίνωση και η πρώτη δήλωση του ποδοσφαιριστή μετά την ανανέωση συνεργασίας:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τόλη Γαρυφαλλόπουλο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος είναι γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1995 και τη σεζόν 2016-2017 με την Νίκη Βόλου είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο 22χρονος επιθετικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Πώς νιώθεις με την παραμονή σου στην ομάδα και τη νέα σεζόν;
Παρότι είχαμε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι ήθελα πολύ να παραμείνω και είμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;
Μου αρέσει να ονειρεύομαι και έχω φυσικά και προσωπικούς στόχους, όμως προέχει η ομαδική επιτυχία.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους…
Αναμφισβήτητα ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες και αυτό δεν είναι άλλο από τον κόσμος μας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον κόσμο της Νίκης. Είναι πάντα δίπλα μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους το ανταποδώσουμε.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις