“Πρώτη” για Διγενή Νεοχωρίου (photos)

Στο γήπεδο “Μπάμπης Παπαχατζής” βρέθηκαν την Πέμπτη (27/07) οι παίκτες του Διγενή Νεοχωρίου ξεκινώντας την προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια σεζόν που βρίσκει την ομάδα της Οιχαλίας στη Γ’ Εθνική.

Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι παίκτες, μεταξύ των οποίων και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Αποστόλης Γούτσιος (Ελεύθερος), Λευτέρης Γιαννούλας (Ελεθεροχώρι), Εμμανουήλ Αμπαδιωτάκης (Φαρκαδώνα), οι Αφοι Γκάμπα Χρήστος και Δημήτριος (Διαγόρα Στεφανοβικείου), Νασιακόπουλος Αχιλλέας (Αλμυρός Βόλου), Νταής Άγγελος, Πανέτσος Δημήτρης (Μεγαλοχώρι), Φακίτσας Λάμπρος (Επανωμή) και οι υπό δοκιμή παίχτες Αφοι Αλεξίου Δημήτριος και Θέμης ( ΑΟΤ Κ19 και ΑΟΤ Κ17) και Σταμέλος Πάρης (Γ.Σ. Αλμυρού).

Πριν την έναρξη της προπόνησης σύσσωμη η διοίκηση του Νεοχωρίου υπό την ομιλία του προέδρου Νικόλαου Ιακωβή ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να παίζει σαν οικογέννεια και να αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Mε την σειρά του ο τεχνικός της ομάδας του Διγενή Θάνος Θεοδώρου ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους παίχτες με υγεία και πολύ δουλειά για την υλοποίηση των στόχων.

Να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα οι νεοφώτιστοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν κι άλλες μεταγραφές, κάποιες εκ των οποίων θα είναι ιδιαίτερα ηχηρές, ισχυροποιώντας το ρόστερ τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Επίσης θα πρέπει να τονιστεί η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Μπάμπης Παπαχατζής, έτσι όπως πρέπει δηλαδή για ένα γήπεδο που θα φιλοξενήσει σε λίγο καιρό αγώνες Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την σημερινή πρώτη προπόνηση του Νεοχωρίου: