Στον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Κλεβί Κόλα, καθώς και οι Μάρκου, Χατζής

Μεταγραφών συνέχεια για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο οποίος έκανε δικούς του ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών είναι και ο Κλεβί Κόλα από τη Νίκη Βόλου, φτάνοντας έτσι τις επτά νέες προσθήκες στο ρόστερ του.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «Μυρμιδόνων» τα βρήκε σε όλα με τους Βασίλη Μάρκου, Κλέβι Κόλα και Κωνσταντίνο Χατζή.
Ο Μάρκου είναι γεννηθείς στις 29/7/97 αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Απόλλων Λάρισας.
Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Κ20 του Πανηλειακού όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν.
Μετέπειτα φόρεσε την φανέλα της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ για έναν χρόνο, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Πιερικό έχοντας γεμάτη σεζόν ενώ τους τελευταίους έξι μήνες ανήκε στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ Εθνική.
Ο Κόλα είναι γεννηθείς στις 31/12/1992 και αγωνίζεται ως μέσο επιθετικός.
Τις τελευταίες δυο χρονιές αγωνιζόταν με την φανέλα της Νίκης Βόλου μετρώντας συνολικά 53 συμμετοχές όντας βασικό στέλεχος.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Μαγνησιακού όπου και αγωνίστηκε για δέκα χρόνια πριν μεταγραφεί στην Νίκη Βόλου.
Ο Χατζής είναι γεννηθείς στις 17/1/1997 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Αγωνίζεται ως εξτρεμ και επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Πλίτση και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Κ17 της Σκόντα Ξάνθη όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε ακόμη δυο σεζόν στην Ακριτική ομάδα στις Ακαδημίες της Κ20 και την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα των Ακαδημιών της ΑΕΛ.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές εξελίξιμους με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις που δεδομένα θα βοηθήσουν τους «Μυρμιδόνες» στον «μαραθώνιο» της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Πηγή: ifarsala.gr