Α. Κουρουπάκης: Με την ίδια επιτυχημένη …συνταγή ο Γ.Σ.Βόλου

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία, τη δουλειά και τα αποτελέσματα όλης της προπονητικής μας ομάδας, γι’ αυτό και ανανεώσαμε τη συνεργασία μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με όλους τους προπονητές του Γ.Σ.Βόλου. Έτσι, πρώτος προπονητής στην αντρική ομάδα θα είναι για 8η χρονιά φέτος ο Γιώργος Κοσμάτος με άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Ντάκη. Επίσης στο προπονητικό τιμ του αντρικού τμήματος θα είναι ο Παναγιώτης Τύμπας που θα έχει επίσης και τμήματα υποδομής. Τμήματα υποδομών θα έχουν επίσης οι Χρήστος Ζαρογιάννης και Νίκος Κουρουπάκης

…Ο Στέφανος Μπαντίδης λόγω της μετάθεσής του στην Αθήνα, θα αποχωρήσει δυστυχώς από τον Γ.Σ.Βόλου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη παρουσία του στο σύλλογό μας» δήλωσε μεταξύ άλλων στο  goalpost.gr ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ και «ψυχή» του τμήματος, βετεράνος άσος του συλλόγου και γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας Αντρέας Κουρουπάκης.
Όσο για τους φετινούς στόχους της βολιώτικης ομάδας ο κ. Κουρουπάκης τόνισε: «Κάθε χρονιά προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και φέτος, στηριζόμενοι κυρίως σε δικά μας παιδιά. Στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν πολλά νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.
Μόνο αν δώσουμε ευκαιρίες και προσέξουμε τη νέα γενιά, μόνο τότε, θα έχουμε μέλλον τόσο ως σύλλογος, όσο και ως βολιώτικο μπάσκετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις