Πέντε ανανεώσεις και δύο μεταγραφές ο Άνθιμος Γαζής

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Άνθιμου Γαζή, με την οποία κάνει γνωστό πως πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ παραμένουν και τη νέα χρονιά στο σύλλογο, ενώ αποκτήθηκαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον Άνθιμο Γαζή θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και συγκεκριμένα οι πηλιορείτες Καρασιώτος Θεόδωρος, Λάσκος Περικλής, Καρούτσος Αποστόλης, Πατρώνης Μανώλης και Παρασκευάς Γιώργος.
Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει με τη διοίκηση για την φετινή απαιτητική χρονιά στην Α’ κατηγορία. Η διοίκηση έκανε από νωρίς γνωστό ότι πρόθεση είναι να στηριχθούν οι ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα και δίνεται ιδιαίτερη βάση στο να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου.
Οι πέντε παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, αφού όλοι τους αγωνίζονται χρόνια στον σύλλογο των Μηλεών και πρόκειται για βασικούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.
Οι Λάσκος και Παρασκευάς, δύο έμπειροι αμυντικοί παίκτες που διακρίνονται για το πάθος τους. Οι Καρασιώτος, Πατρώνης και Καρούτσος τρεις φερέλπιδες αθλητές από τις Μηλιές που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, ενώ και οι τρεις διακρίνονται για την ταχύτητα τους, αλλά και για την τεχνική τους κατάρτιση.
Επίσης οι δυο πρώτες μεταγραφές είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή Παναγιώτη Κουρούπη. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι 17χρονοι Άγγελος Κίτσας και Άνι Μπόγιαν (στη φωτό μαζί με τον Θανάση Παπαδή). Πρόκειται για δυο πολύ ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Κ-17 του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ πέρυσι αγωνίσθηκαν σε Σαρακηνό και Ίασονα Άλλης Μεριάς αντίστοιχα. Και οι δυο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, αφού στόχος της διοίκησης είναι να αναδειχθούν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές, με την ομάδα των Μηλεών να στοχεύει να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και ταυτόχρονα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, παρά την απειρία της Α’ κατηγορίας.
Επίσης, σε συνεργασία με τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό κ. Θανάση Παπαδή, η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίκτες. Ήδη πέντε έμπειροι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στον σύλλογο, αλλά γίνονται προσπάθειες, ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους, αφού δεν έχουν πάρει ακόμα τα δελτία στα χέρια τους, από τις ομάδες όπου αγωνίζονταν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις