“Ψήνεται” συνεργασία με ΑΕΚ στα Λεχώνια

Μετά το κοινή συναινέσει διαζύγιο της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα με τον Άρη Γιαννούτσο, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Ο πρόεδρος της ομάδας των Λεχωνίων, Βασίλης Σαμαράς, αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του σωματείου σε κάθε επίπεδο.

Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα από την 5η θέση που τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν και να επιτευχθεί αύξηση του αριθμού των παιδιών που επιλέγουν την ακαδημία της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα για να αθληθούν και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Οι επαφές με υποψήφιους προπονητές είναι καθημερινές και σύντομα θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Άρη Γιαννούτσου. Επαφές γίνονται και με ποδοσφαιριστές της Μαγνησίας που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους των Λεχωνίων.

Στα σκαριά συμφωνία με μεγάλο σύλλογο των Αθηνών

Στον τομέα των ακαδημιών, μετά από προσωπικές επαφές του Βασίλη Σαμαρά με ανθρώπους της ΑΕΚ, ανιχνεύτηκε η πιθανότητα συνεργασίας με τον σύλλογο των Αθηνών. Η ανταπόκριση ήταν θετική και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ήδη για το θέμα αυτό έχει προγραμματιστεί συνάντηση με ανθρώπους της ΑΕΚ στην Αθήνα.

georgeas

Ο Νίκος Γεωργέας στα πράσινα της Ένωσης Νηλέα Λεχωνίων

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις