Οι προπονητές και το επιστημονικό επιτελείο της “Αγίας Άννας”

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Αγία Άννα» με την οποία κάνει γνωστά τα ονόματα των προπονητών καθώς και τους επιστημονικούς συνεργάτες που θα στελεχώσουν τη νέα χρονιά την αντρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Α.Σ “H Αγία Άννα” έχοντας από την ίδρυση της αντρικής ομάδας δηλώσει ότι αυτή αποτελεί την συνέχεια της σχολής ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την στελέχωση του προπονητικού της επιτελείου με προπονητές που προέρχονται αποκλειστικά από την σχολή.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο καθηγητής φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο κ. Πετσιμέρης Σωτήρης και γυμναστής ο καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA Β κ. Καραλής Λεωνίδας. Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κάτοχος διπλώματος UEFA B κ. Γρηγοριάδης Κώστας. Στη θέση του γενικού αρχηγού τοποθετείται ο κ. Κανδήλας Γεώργιος, ενώ φροντιστής παραμένει ο κ. Στεργιάκης Δημήτρης. Ανακοινώνεται επίσης, ότι η συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες της σχολής ποδοσφαίρου επεκτείνεται και στην αντρική ομάδα. Συγκεκριμένα, ο κ. Λάμπης Κωνσταντίνος (Διατροφολόγος), η κ. Παξινού Σένια ( Φυσικοθεραπεύτρια), o κ. Ζαχαριουδάκης Μάνος (Ψυχολόγος) και ο κ. Μανούδης Γρηγόρης (Ορθοπεδικός) θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην αντρική ομάδα του συλλόγου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις