Κωφίδης: «Για ποιο λόγο διέλυσε την ομάδα;»

Στον «Metropolis 95,5 FM» μίλησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ηρακλή και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Σάββας Κωφίδης όπου και τοποθετήθηκε για την κατάσταση που υπάρχει στον σύλλογο αυτή την στιγμή, κατονομάζοντας ως κύριους υπευθύνους τους Σπύρο Παπαθανασάκη και Νίκο Καγιούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Κωφίδη:

«Είμαστε όλοι με την ίδια απορία. Γιατί το έκανε αυτό ο Παπαθανασάκης; Για ποιο λόγο διέλυσε την ομάδα; Ο κόσμος κατάλαβε τι γίνεται και τον έδιωξε μακριά, αλλά την ομάδα δεν την άφησε.

Απορώ με την ΕΠΟ και τη Λίγκα. Δεν έβλεπαν τι γινόταν; Η Πολιτεία που ήταν;

Ο Καγιούλης με εξαπάτησε. Ενώ συμφωνήσαμε οι ακαδημίες να λειτουργούν αυτόνομα, με ξεχωριστό ταμείο και τα έσοδα να πηγαίνουν για τις ανάγκες μας, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Δεν ξέρω που πήγαιναν τα χρήματα. Ίσως σε χρέη της ΠΑΕ.

Ποιον να πάρω τηλέφωνο; Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προσπαθούσαμε να το λύσουμε εγώ με την κ. Ευγενία από τα γραφεία. Τους έπαιρνα τηλέφωνο και ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο.

Δεν μπορούν να λειτουργήσουν τώρα οι ακαδημίες. Δεν έχουμε τίποτα. Δεν έχουμε αντικείμενο δουλειάς. Δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει νερό, δεν έχουμε γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι απλήρωτοι. Οι προπονητές έχουν να πληρωθούν από οκτώ ως δεκαοκτώ μήνες. Εγώ για παράδειγμα είμαι 18 μήνες απλήρωτος…».