Τον Ουκρανό Andriy Yakovlev απέκτησε η Νίκη Βόλου! (video)

Η Νίκη Βόλου κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μέχρι και στο Champions League με τη φανέλα της Μπάτε Μπορίσοφ. Πρόκειται για τον 28χρονο Ουκρανό Andriy Yakovlev, ο οποίος καλύπτει τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Διακρίνεται για την ταχύτητα, την άψογη τεχνική του κατάρτιση και τη δύναμή του. Η μεταγραφή του Yakovlev είναι η πρώτη μίας σειράς μεταγραφικών κινήσεων από την αγορά της Ουκρανίας και της Ρωσίας καθώς οι επαφές με παίκτες από την συγκεκριμένη αγορά ποδοσφαιριστών έχουν ολοκληρωθεί θετικά για τη βολιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Andriy Yakovlev για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1989, έχει ύψος 1,78 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την FC Taraz στην 1η κατηγορία του Καζακστάν, έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Zaria Bălți , Sokol Saratov, BATE Borisov, Slutsk, Metalurh Donetsk, Shakhtar-3 Donetsk κ.α..

Με την ομάδα της BATE Borisov μάλιστα έχει στεφθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Λευκορωσίας ενώ με την Zaria Bălți Κυπελλούχος Μολδαβίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή των καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Δείτε τον Andriy Yakovlev με τη φανέλα της Taraz, στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε το αναλυτικό βιογραφικό του ποδοσφαιριστή ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις