Εμπειρία και νιάτα η “συνταγή” επιτυχίας του Γ.Σ.Βόλου (το νέο ρόστερ)

Με τον ίδιο κορμό μα και με πολλά νέα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου θα εμφανιστεί ο Γ.Σ.Βόλου στο νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «πυλώνες» της ομάδας, Σάκης Παυλόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Χρήστος Καλογερόπουλος, Νίκος Κουρουπάκης και Θανάσης Τσαπραίλης ανανέωσαν τη συνεργασία τους και θ’ αποτελέσουν τον βασικό κορμό και για τη νέα χρονιά. Δίπλα τους φυσικά θα είναι οι νεαροί μα και πολλά υποσχόμενοι Απόστολος Κωστούλας και Μάριος Τσίρος που και πέρυσι ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές…

…της ομάδας. Ο Αντώνης Παλάσκας επέστρεψε στον Γ.Σ.Βόλου, ενώ με υποσχετική εκ νέου από τη Νίκη θα ενισχύσει το συγκρότημα του Γ. Κοσμάτου και Γ.Ντάκη (το προπονητικό τιμ της αντρικής ομάδας ανήκει και ο Π. Τύμπας), ο πολύτιμος Αντώνης Χριστομάνος.
Στο ρόστερ του Γ.Σ.Βόλου συμπεριλαμβάνονται και φέτος οι Βασίλης Ζήσης, Χάρης Σιδερής, Φώτης Τάσος, ενώ θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και οι νεαροί Κορτέσης, Κοντογιάννης και Σιάνος.
Στην περίοδο των αποδεσμεύσεων ο Γ.Σ.Βόλου θα αποκτήσει δύο ακόμη παίκτες. Ένα «4άρι» και έναν σούτινγκ γκαρντ.
Ο Γ.Σ.Βόλου λοιπόν στηριζόμενος στην ίδια πετυχημένη συνταγή των τελευταίων χρόνων, στηριζόμενος στην εμπειρία, επιχειρεί ταυτόχρονα και μερική ανανέωση, δίνοντας ευκαιρίες καθιέρωσης σε νέα παιδιά των τμημάτων υποδομής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις