Λοέ και Κονέ «βλέπει» ο ΠΑΟΚ

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας στο Κίεβο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο την Ολιμπίκ Ντονέτσκ.
Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς καλείται να βρει άμεσα λύσεις στα κακώς κείμενα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στους Ουκρανούς, ώστε να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.

Η ανησυχία για τους «ασπρόμαυρους» έγκειται καθαρά στην εικόνα και όχι αν θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, αφού πιστεύουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Για να μπορέσει η ομάδα να είναι όπως πρέπει η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Σέρβο τεχνικό «τρέχει» τις επόμενες προσθήκες, ώστε ο προπονητής να έχει όλα τα… όπλα στη διάθεσή του και να μπορέσει να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου, ο οποίος θα καταφέρει να «συνδέσει» την άμυνα με την επίθεση.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή για τον Καμερουνέζο χαφ της Οσασούνα, Ραούλ Λοέ, και τον Αφρικανό στόπερ, Μπακαρί Κονέ, που αγωνίζεται στη Μάλαγα.
Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας ή μετά τον αγώνα με την Ολιμπίκ, αν και επιθυμία του Στανόγεβιτς είναι να έχει άμεσα δύο παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις