Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες

Αρκετά “πλούσιο” είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, μιας και ολοένα και περισσότερα πρωταθλήματα “βγαίνουν” στη σέντρα. Χθες είχαμε πρεμιέρα σε Α’ Βελγίου, Α’ Τσεχίας, Β’ Γαλλίας και Β’ Γερμανίας, πρωταθλήματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας στην πορεία της φετινής σεζόν. Για σήμερα έχουν προκύψει τέσσερις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των καζίνο που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως αυτό της Interwetten.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μποταφόγκο

Ξεκινάμε με Α’ Βραζιλίας και την κόντρα μεταξύ Μποταφόγκο και Σάο Πάολο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς παραμένουν αήττητοι στα επτά τελευταία παιχνίδια τους, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Σάο Πάολο από την πλευρά της παραπαίει, καθώς βρίσκεται στη 18η θέση και εντός της επικίνδυνης ζώνης της Σέριε Α και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει μόλις μια νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια της και το σενάριο του να περάσει ένα δύσκολο βράδυ στην έδρα της Μποταφόγκο φαντάζει αρκετά πιθανό. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.51.

Για το 3Χ3 η Γκρόζνι

Συνεχίζουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το πρωτάθλημα της Ρωσίας και την αναμέτρηση Αχμάτ Γκρόζνι – Ντιναμό Μόσχας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους μέχρι στιγμής, ωστόσο έχουν καταφέρει να ξεκινήσουν με 2/2 νίκες. Επικράτησαν με 1-0 των Άμκαρ Περμ και Ροστόφ (εκτός) και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης ώστε να συνεχίσουν ιδανικά. Η Ντιναμό Μόσχας από την πλευρά της είναι μια από τις ομάδες που μόλις ανέβηκαν στην κορυφαία κατηγορία της Ρωσίας, μέχρι στιγμής μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα και δείχνει πως χρειάζεται χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά τους σε αυτό το επίπεδο. Η Γκρόζνι είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί καταστάσεις, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.26.

Εξαιρετική στο “σπίτι” της η Έλφσμποργκ

Πάμε στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έλφσμποργκ και Σίριους. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, με το ρεκόρ τους να είναι στο 5-2-1 στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους. Εντός έδρας συγκεκριμένα μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες διατήρησαν και το μηδέν στα μετόπισθεν. Η Σίριους από την άλλη, βρίσκεται δυο βαθμούς πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο όντας στην 4η θέση, ωστόσο περιμένουμε να “ξεφουσκώσει” σταδιακά, μιας και δεν είναι φτιαγμένη για τόσο “μεγάλα” πράγματα. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.73.

Γκολ και θέαμα με άρωμα Βελγίου

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με Βέλγιο και το παιχνίδι Λόκερεν – Κλαμπ Μπριζ. Αμφότερες διαθέτουν ποιοτικές γραμμές κρούσης και θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις φετινές τους υποχρεώσεις. Η Κλαμπ Μπριζ δίνει μεσοβδόμαδα ένα πολύ δύσκολο ματς στην Τουρκία κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το σκορ του πρώτου αγώνα να έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς (3-3). Είναι πιθανόν να έχει το μυαλό της αλλού, ενώ η Λόκερεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Περιμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς με γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις